4daagsenijmegen.jouwweb.nl
Home » Ingrid's Droomwens

Ingrid's Droomwens

0

 

Tijdens de Nijmeegse 4-daagse van 2014 (15 t/m 18 juli) gaat BN’ er Ron Link op de Roze Woensdag meelopen om Ingrid van Brink te ondersteunen.  Ingrid loopt voor Stichting Kinderdroomwens de Nijmeegse Vierdaagse en zal aansluitend haar voetreis voortzetten tot in Santiago de Compostella in Spanje. Stichting Kinderdroomwens en IkWilOpvallen.nl (IWO), die ook voor Stichting Kinderdroomwens loopt, werken samen met radiostation klasse.fm die elke dag in de lucht zal zijn en lopers en verzorgers van IWO live zal interviewen. Daarnaast zal natuurlijk overal te pas en te onpas de singel gedraaid worden van Stichting Kinderdroomwens en IWO ‘Wij lopen de 4-daagse’. De bekendste vertolker van dit lied, niemand minder dan Bennie Solo, zal Ron Link na de gedane arbeid op die Roze Woensdag ontvangen op zijn podium in de Hertogstraat. Daar zullen zij samen een of meer duetten ten gehore brengen. Ron is onder meer bekend van Expeditie Poolcirkel en zijn vertolking van Tarzan in de gelijknamige musical. Ook had hij de hoofdrol in de musical Assepoester. Ron Link en Bennie Solo zetten zich al jaren in als ambassadeurs voor Kinderdroomwens.

Als je wilt opvallen tijdens de Nijmeegse 4-daagse moet je tegenwoordig van goede huize komen. De 4-daagse is één groot podium geworden voor goede doelen en dan is het niet makkelijk jezelf te onderscheiden en origineel te zijn.

Stichting Kinderdroomwens en IkWilOpvallen.nl vallen al jaren samen op voor het goede doel. Het goede doel in dit geval zijnde Stichting Kinderdroomwens zelf. 

- See more at: http://kinderdroomwens.nl/ron-link-ondersteunt-samen-met-ikwilopvallen-nl-ingrid-van-brink-voor-stichting-kinderdroomwens/#sthash.dDve8ztO.dpuf

https://nl-nl.facebook.com/ingridsdroomwens